ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΕ ΑΝΤΙΚΟΥΝΟΥΠΙΚΑ! - ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑΣ - ΓΑΛΗΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΜΥΡΤΩ ΓΚΕΚΑ

Δευτ-Παρ        : 08.00 - 14.30
Δευτ-Τετ-Παρ : 17.00 - 21.00
Δευτ-Παρ        : 08.00 - 14.30
Δευτ-Τετ-Παρ : 17.00 - 21.00
Δε-Πα     : 08.00 - 14.30
Δε-Τε-Πα: 17.00 - 21.00
Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΕ ΑΝΤΙΚΟΥΝΟΥΠΙΚΑ!

ΓΑΛΗΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΜΥΡΤΩ ΓΚΕΚΑ
Δημοσιεύθηκε από σε ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ-SALES ·
Όλοι αγαπούν το καλοκαίρι, κανένας όμως τα κουνούπια και τις σκνίπες. Κάνουν την εμφάνισή τους προς το τέλος της άνοιξης, όταν οι θερμοκρασίες αρχίζουν να ανεβαίνουν αισθητά. Δείτε λοιπόν, κάποια απλά βήματα για να αποφύγετε τα ανεπιθύμητα τσιμπήματα και βρείτε το ιδανικό αντικουνουπικό! έως και -50%!


Μπορείτε να βρείτε  μεγάλη ποικιλία σε αντικουνουπικά σώματος σε διάφορες μορφές όπως σπρέι, roll on, γαλακτώματα, λάδια ή mousse. Υπάρχουν τόσο φυτικά αντικουνουπικά όσο και χημικά.

  • Η χρήση εντομοαπωθητικών αιθέριων ελαίων τόσο σε αρωματοποιητές χώρου όσο και σε κεριά είναι μια ωραία λύση. Αιθέρια έλαια που απωθούν κουνούπια και σκνίπες είναι το αιθέριο έλαιο σιτρονέλας, λεβάντας, ευκαλύπτου, δενδρολίβανου και μέντας.(προσοχή: Όλα τα αιθέρια έλαια, εκτός της λεβάντας, δεν εφαρμόζονται κατευθείαν στο δέρμα.)

  • Καθώς δεν υπάρχουν αντικουνουπικά για βρέφη, συστήνεται η εφαρμογή τους στα ρούχα του μωρού, ώστε να υπάρχει προστασία, χωρίς άμεση επαφή του αντικουνουπικού με το δέρμα. Μια καλή επιλογή είναι τα αντικουνουπικά αυτοκόλλητα και βραχιόλια, τα οποία δεν απαιτούν επάληψη, ωστόσο προστατεύουν για μεγάλο χρονικό διάστημα το παιδί σας,καθώς η χρήση κουνουπιέρας.

  • Μια πολύ καλή λύση είναι να έχετε φυτά με  εντομοαπωθητικές ιδιότητες στο μπαλκόνι σας, όπως γλάστρες με βασιλικό, μέντα, λεβάντα!

  • Αποφύγετε να πλένετε τις βεράντες και να ποτίζετε τον κήπο τις απογευματινές ώρες.

  • Έχετε πάντοτε μαζί σας κρέμα για μετά το τσίμπημα, ώστε να αποφύγετε το πρήξιμο, τη μόλυνση και τη φαγούρα, εφόσον σας τσιμπήσει !

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ -  ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ 2018

#1

από 4,00€ μόνο 3,00 €



#2
από 9,60€ μόνο 5,80 €



#3

από 12,60€ μόνο 8,40 €



#4

από 8,00€ μόνο 5,60 €





η ιστορία μας
Επιστροφή στο περιεχόμενο